Actuació a Manresa


Actuació a ManresaEls Castellers de Berga hem actuat per tercera vegada a Manresa aquest diumenge 21 de maig de 2017. Ho hem fet en motiu de la Fira de Maig de Manresa, a la Plaça Crist Rei i acompanyats dels Tirallongues de Manresa, els Castellers de Santpedor i els Castellers de la Sagrada Família.

A la capital del Bages hi hem descarregat un pilar de 4, i el 5 de 6. En segona ronda, hem carregat el 3 de 7 que, amb una estructura que no presentava complicacions, s’ha trecat inesperadament pel pom de dalt. Hem tancat la diada descarregant el 4 de 6 i un altre pilar de 4. Els Tirallongues han descarregat el 5 de 7, com a milor castell; els de Santpedor, el 3 de 6 per sota; i els de la Sagrada Família, el 3 de 7 per sota.
El proper cap de setmana no hi ha actuació ja que la colla organitza la 4a edició de LaContracorrent, la cursa d’obstacles dels Castellers de Berga. 
El dos següents caps de setmana es presenten molt intensos fins a arribar a Patum. El dissabte 3 de juny tornem a actuar a Sant Quintí de Mediona, amb els Castellers de Vilafranca. El diumenge 4 de juny, som a la Festa Major de Puig-reig. I diumenge 11 de juny, Diada dels Quatre Fuets a la Plaça de Sant Pere, a Berga.