Actuació a Gràcia


Actuació a GràciaAquest diumenge 9 d’abril de 2017, hem participat a la Diada de la Independència, a la Vila de Gràcia. A les 12 del migdia, ha començat la diada a la Plaça de la Revolució de Setembre de 1968. Hi hem actuat juntament amb els amfitrions, els Castellers de la Vila de Gràcia, i els Nens del Vendrell.
A la Plaça de la Revolució, hem començat amb 2 pilars de 4 i, seguidament, hi hem descarregat el 3 de 7, el 3 de 7 amb agulla i el 4 de 7. La primera diada de la temporada on descarreguem 3 castells de 7 pisos. Hem tancat la nostra actuació amb un pilar de 5. Ja havíem descarregat el 3 i el 4 de 7 aquesta temporada; avui a Gràcia hem estrenat el 3 de 7 amb agulla, enguany. És una molt bona notícia haver descarregat ja 3 castells de 7, a més, lluny de casa.
Per la seva banda, els Castellers de la Vila de Gràcia han descarregat el 4 de 8, el 3 de 8 i el 7 de 7. Els Nens del Vendrell hi han descarregat el 2 de 7, el 4 de 8 i el 5 de 7. Molt bones actuacions també de les dues colles.
Arriba Setmana Santa però els Castellers de Berga no fem vacances. No assagem ni dimarts ni divendres, com les setmanes habituals, però hem programat un assaig de manteniment el dimecres 12 d’abril, al Cine Catalunya. Després de Setmana Santa es reprendran els assajos habituals els dimarts i els divendres. La propera actuació serà a Guissona, el dissabte 22 d’abril, amb els Margeners de Guissona i els Castellers de l’Alt Maresme.