Actuació a Cervera


Actuació a CerveraEls Castellers de Berga vam actuar, dissabte 7 de maig, per primera vegada a Cervera. Va ser dins l’entorn de la Fira de Sant Isidre i acompanyats pels amfitrions Margeners de Guissona i els Castellers d’Andorra (amb qui actuàvem també per primer cop.
L’actuació va ser força tranquil.la pels Castellers de Berga, enmig d’un maig carregat de diades i activitats. La setmana vinent actuem a la Festa Major de Puig-reig i el 21 de maig arriba la Diada dels Quatre Fuets. A Cervera hi vam descarregar un 4 de 6, 2 de 6, 3 de 6 amb agulla i pilar de 5. Els castells van servir per fer moltes rotacions als pisos i estrenar canalla als poms de dalt, pensant en el futur. Els Castellers d’Andorra van descarregar el 2 de 6 com a millor castell i els Margeners de Guissona van carregar el 4 de 7. Després de la diada, les tres colles vam anar fins a Guissona on la colla local va preparar sopar per uns 200 castellers.
Diumenge 15 d’agost actuem a la Festa Major de Puig-reig, a les 12 a la Plaça Nova, juntament amb els Castellers de Cerdanyola. El dissabte 21 de maig, a les 5 de la tarda a la Plaça de Sant Pere, arriba una de les actuacions més importants de l’any: la Diada dels Quatre Fuets.

Divendres 6 de maig, el Casal d’Europa, en el marc del Dia d’Europa, va fer un petit reconeixement als Castellers de Berga per la seva internacionalització.