Actuació a Bagà


Actuació a BagàDiumenge 9 de juliol, al migdia, hem actuat a la Plaça Galceran de Pinós de Bagà, als inicis de la Setmana Medieval. Ho hem fet acompanyats dels Picapolls de la Gavarresa.
Hem començat la diada descarregant un 4 de 7 molt segur. A la segona ronda, arribava el moment més important: el 2 de 7. Ara fa just 1 any, aconseguíem carregar el 2 de 7 en aquesta mateixa plaça i avui volíem desclavar aquesta espina. No ha estat possible i el 2 de 7 ha tornat a quedar carregat i no l’hem pogut descarregar com desitjàvem. Sortint l’acotxador, no s’ha pogut defensar una estrebada forta. Algunes contusions però ningú no ha près mal. en tercera ronda hem descarregat un 3 de 7. Hem tancat la diada descarregant 2 pilars de 4.
Els Picapolls de la Gavarresa han descarregat 3 de 6, 4 de 6 i 3 de 6 amb agulla. 
La diada ha finalitzat amb una foto amb els castellers de les dues colles a l’emblemàtica plaça i un dinar a Gisclareny. Diumenge casteller a l’Alt Berguedà.
La setmana vinent celebrem que hem complert 5 anys. Ho farem a la Plaça de Sant Pere, a Berga, amb Castellers de Sabadell i la Jove de Sitges.