Actuació a Artés


Actuació a ArtésAquest dissabte 2 de setembre de 2017, hem actuat a la Festa Major d’Artés. Ho hem fet a la Plaça Fabra, acompanyats dels Picapolls de la Gavarresa i els Matossers de Molins de Rei. No era la primera vegada que actuàvem a Artés, ja ho vam fer el 31 d’agost de 2013, aquella vegada amb els Salats de Súria i els Carallots de Sant Vicenç dels Horts.
A la població del Bages hi hem descarregat el 4 de 6, el 3 de 7 i el 3 de 6 amb agulla, més un pilar de 4 a l’inici i un altre al final. Amb aquesta actuació, pugem un graó més i tornem als castells de 7 pisos, després de les vacances. I ho fem amb un 3 de 7 molt alleugerit, traient quilos als pisos de segons, terços i quarts.
Els amfitrions, els Picapolls de la Gavarresa han signat una bona actuació, amb el 5 de 6, com el millor dels seus 3 castells. Els Matossers de Molins de Rei només han pogut descarregar el 3 i el 4 de 6 i no han pogut completar el tercer castell.
Seguim amb els assajos de dimarts i divendres, al Cine Catalunya. Dissabte 9 de setembre, finalitzarem el projecte “Les 7 meravelles del Berguedà”. I dilluns 11 de setembre serem a la manifestació de l’11 de setembre, a Barcelona.