A Sitges, tornen els castells de 7 pisos


A Sitges, tornen els castells de 7 pisosEls Castellers de Berga van actuar al Cap de la Vila, a Sitges, el dissabte 28 de setembre. Era la segona vegada que actuàvem a aquesta localitat del Garraf. A la diada de Santa Tecla, hi vam actuar acompanyats de la colla local, la Colla Jove dels Castellers de Sitges, els Xicots de Vilafranca i els Xiquets de Vila-seca.

Després de més de 2 mesos, els Castellers de Berga van tornar als castells de 7 pisos. L’última vegada va ser el 20 de juliol, en motiu del 7è aniversari on hi vam descarregar 3 castells de 7. Després van arribar unes 5 setmanes de vacances i a les 2 actuacions del setembre encara no havia arribat cap castell de 7. A Sitges vam recuperar el 3 de 7. Vam entrar a plaça amb un pilar de 4 caminant i, a més del 3 de 7, també vam descarregar el 4 de 6 i el 4 de 6 amb agulla.

Els Xicots de Vilafranca van descarregar el 4 de 8, com a millor castell; la Jove de Sitges va completar una molt bona actuació descarregat 3 castells de la gamma alta de 7 pisos i els Xiquets de Vila-seca van descarregar 3 castells de 6 pisos.

La propera actuació dels Castellers de Berga serà el dissabte 12 d’octubre a Sabadell. Abans però, també col.laboraran a la Salomon Ultra Pirineu, que se celebra el cap de setmana de 4, 5 i 6 d’octubre, amb el centre d’operacions a Bagà.