A Guissona, torna el 3 de 6 per sota


A Guissona, torna el 3 de 6 per sota3d7 a Guissona

Des del novembre del 2013, els Castellers de Berga no portaven aquest castell a plaça. Concretament, va ser el diumenge 10 de novembre de 2013, a Cal Rosal, en la diada del final de la primera temporada dels de la camisa blava. Dissabte 13 d’abril de 2019, els berguedans han tornat a actuar a Guissona. Es tracta d’un desplaçament habitual: era la cinquena vegada que actuaven en aquesta població de la Segarra. En primera ronda, han descarregat el tercer 3 de 7 consecutiu de la temporada, un castell al qual tenen la mida presa. Han continuat amb el 3 de 6 aixecat per sota per tancar amb un 4 de 6. Amb un pilar de 4 han obert l’actuació i l’han tancada amb un altre pilar de 4.

La diada a Guissona era la de celebració del 12è aniversari dels Margeners. La colla local ha descarregat el 5 de 6 amb agulla (el primer de la seva història), el 3 de 6 per sota i el 4 de 6 amb agulla. Ha tancat diada amb un pilar de 5 aixecat per sota, la construcció més aplaudida i celebrada de les 3 colles. La tercera colla eren els Carallots de Sant Vicenç dels Horts i han descarregat un 3 de 6 amb agulla, 3 de 7 i 4 de 6 i han tancat amb un pilar de 5.

Els Castellers de Berga no fan vacances per Setmana Santa i continuen assajant al Cine Catalunya el dimarts 16 i el dijous 18. La següents actuacions no seran fins el cap de setmana del 4 i 5 de maig. El dissabte 4, actuen a la Fira de Maig de Berga, amb els Castellers de la Sagrada Família. El diumenge 5 seran a Navàs, a la Fira de Primavera, amb els Picapolls de la Gavarresa.