A Berga, descarreguem la cinquena torre de set de la temporada


A Berga, descarreguem la cinquena torre de set de la temporadaL’actuació dels Castellers de Berga va ser una de les millors del 2018. Dissabte 20 d’octubre, la Plaça de Sant Joan va acollir una excel.lent diada castellera per a les tres colles participants. Els Castellers de Berga vam descarregar el cinquè 5 de 7 i la cinquena torre de 7 de la temporada 2018. Vam completar l’actuació amb el 4 de 7 en tercera ronda. Una actuació excel.lent. També van brillar els Tirallongues de Manresa descarregant el 4 de 8, el 2 de 7 i el 5 de 7. I els Castellers d’Esparreguera van completar una gran tarda de castells descarregant el seu primer 2 de 7, després de 23 anys d’història. Els d’Esparreguera van completar l’actuació amb el 5 de 7 i el 3 de 7.
La diada castellera estava emmarcada en la Festa del Forn, la unió de forces entre Berga Scooter Club, el Kóm i els Castellers de Berga. Durant tot el dia es va coure una vedella sencera i, entre la vedella i els entrepans que vam preparar els Castellers de Berga, van sopar més de 400 persones. Després del sopar, concert a la Plaça del Forn amb Skàndol Públic, Doctor Calypso i PD Salasxic i Toni Malé.
Els Castellers de Berga arribem a la recta final de la temporada. La festa final serà a Mallorca. Dissabte 27 d’octubre actuem a la Plaça de la Cort, de Palma, amb els Castellers de Mallorca i els Al.lots de Llevant. El mes de novembre ja no assajarem i farem la festa final de temporada, al Cine Catalunya, el dissabte 17 de novembre.