4t aniversari dels Castellers de Berga


4t aniversari dels Castellers de BergaDissabte 16 de juliol de 2016, hem celebrat el quart aniversari dels Castellers de Berga. A la plaça de Sant Pere ens hi hem reunit els locals acompanyats dels Minyons de Terrassa i dels nostres padrins, els Castellers de Sabadell.
Després de dos pilars de 4 d’inici, hem descarregat el 5 de 7, el 7 de 7 i el 4 de 7 amb agulla. Aquesta és una de les millors actuacions que hem fet mai. Uns castells afrontats amb solidesa. Fins fa molt poc eren el nostre sostre però la colla ha madurat i demana una passeta més. Queda el repte de descarregar el 2 de 7 i posar la vista al 4 de 8, castells que s’estan treballant molt bé als assajos. Quatre pilars de 4, un per cada any dels Castellers de Berga, han posat punt i final a una diada magnífica.
Per la seva banda, les dues colles convidades han signat molt bones actuacions. Els de Terrassa han descarregat el 2 de 8 amb folre, el 3 de 8 i el 4 de 8. Els de Sabadell també han descarregat el 3 i el 4 de 8 i l’han acompanyat amb el 7 de 7.
La festa de l’aniversari ha continuat al Cine Catalunya, amb un sopar per a les tres colles i música a càrrec de Morena Tradipatxanga, Antídot i els Punxadiscos Urrixic, Nanfu i Salasxic,
Després d’aquest cap de setmana, els Castellers de Berga ens agafem una setmanes de descans, abans de viatjar a Grècia, de l’11 al 15 d’agost.

Diumenge 17 de juliol, hem anat a l’Aple del Pi de les Tres Branques, com cada any. Hi hem alçat un pilar de 4.