4 anys després


4 anys desprésQuatre anys després d’aquells primers pilars, tornàvem al mateix lloc. Diumenge 1 de maig de maig, hem tornat a actuar al Passeig de la Indústria, dins els actes de la Fira de maig, tal i com ja va sent habitual. A l’açada de l’Avinguda del Canal Industrial, hi hem fet 2 pilars de 4, un 4 de 7, un 3 de 7 amb l’agulla carregat, un 5 de 6, un pilar de 5 i dos pilars de 4 per tancar l’actuació.

 
Durant el dissabte 30 d’abril i el diumenge 1 de maig, també hem sigut presents a l’estand de la Fira de Maig donant informació a tots els visitants. Al final de la fira, entre tothom qui ens ha ajudat en la primera fase d’adequació del Cine Catalunya, hem fet un sorteig de productes dels nostres col.laboradors. L’afortunada ha sigut Rosa Calderer. El llistat de tots els impulsors del local apareixeran, en les properes setmanes, en una pancarta a l’entrada del Cine Catalunya.

— Castellers de Berga (@cdberga) 30 d’abril de 2016
A més, dissabte 30 d’abril vam fer la festa d’inauguració oficial del Cine Catalunya. Parlaments d’Albert Cols (historiador), Mònica Garcia (Ajuntament de Berga), David Font (Consell Comarcal del Berguedà), Margarita Puigbo (Berga Comercial) i van cloure la presidenta Núria Rigola i el cap de colla dels Castellers de Berga Joan Farguell. Un pilar de 4 dins del cine va donar l’espai per inaugurat. A continuació, el nombrós públic va poder menjar i beure i gaudir de les actuacions de Josep M.Cantimplora i PD Urrixic.
Quatre anys després de fer uns pilars amb camisa blanca davant la incredulitat d’uns quants, som aquí per quedar-nos, per fer castells i per contibuir i fer créixer culturalment Berga i comarca.
Foto: David Font
Seguim amb els assajos cada dimarts i divendres i tornem a actuar el dissabte 7 de maig, a Cervera, amb Margeners de Guissona i Castellers d’Andorra.