2a part de la temporada


2a part de la temporadaAssaig a Gironella

La temporada dels Castellers de Berga va començar més tard que la resta de colles degut al procés de formació del nou grup berguedà. El 26 de maig de 2012, carregàvem el primer castell de 6 a Borredà. El 7 de juliol vam fer el bateig a Berga i actuàvem al Pi de les 3 Branques el 15 de juliol. Durant aquestes setmanes d’estiu no hem aturat els assajos però sí les actuacions. Dimarts vam fer un assaig a la Pl.Estació de Gironella i dimarts 7 d’agost assagem a la Pl.Viladomat, a Berga.

Tornem a vestir camisa blava el divendres 24 d’agost a la Festa Major de Casserres. I diumenge 26 d’agost, participarem en els actes previs de la Festa Major de Vilafranca del Penedès en una actuació conjunta amb els Castellers de Lo Prado (Xile).
Diumenge 2 de setembre pugem al Pedraforca amb l’objectiu de construir algun pilar o castell.
El 8 de setembre pugem caminant al Santuari de Queralt on hi fem un pilar, en motiu de la Gala de la Mare de Déu de Queralt. Diumenge 9 actuem a la Festa Major de Sant Corneli (Cercs). I dilluns 10 i dimarts 11, participarem a l’espectacle L’11 de setembre i Gironella
El 29 de setembre, diada castellera a Avià. Ens acomapanyen Tirallongues de Manresa i Salats de Súria. Diumenge 21 d’octubre, a Navàs; dissabte 27 d’octubre, a Sabadell; i tanquem la temporada el dissabte 3 de novembre a Súria.