1r aniversari i Pi de les Tres Branques


1r aniversari i Pi de les Tres BranquesGran cap de setmana casteller. Divendres vam començar amb un assaig accidentat. La impressionant tempesta va inundar part del Teatre de Cal Rosal, el nostre actual local d’assaig. La riera que passa just pel costat del local va créixer espectacularment.
Dissabte 20 de juliol, els actes van començar amb un passacarrers amb els grallers i timbalers dels Castellers de Berga. A les 12, espectacle d’animació infantil amb Dani Magyk, a la Plaça del Forn. I a la tarda arribava la diada castellera amb Castellers de Solsona i Salats de Súria. Cel amenaçador sobre la Plaça de Sant Joan. Després dels pilars d’entrada, vam muntar el peu del nostre primer 3 de 7 sota unes gotes de pluja. Amunt. I descarregat! La pluja que començava a caure ens va obligar a activar el pla B i entrar a l’església de Sant Joan on s’hi va desenvolupar tota la diada fins al final. Castellers de Berga: 2p4, 3d7, 4d7, 7d6, p5, 3p4 2p4 3d7 4d7 7d6 p5 3p4, Castellers de Solsona: 2p4 3d7 3d6xs 5d6 p5 i Salats de Súria: 2p4 3d7 3d7a 4d7 p5 L’actuació del 20 de juliol a Berga és la millor de la nostra (breu) història. I, en conjunt, una diada espectacular on les tres colles van fer els seus màxims castells. Castellers de Solsona, els nostres padrins, també va descarregar el seu primer 3 de 7.
El concert es va traslladar a la Sala Polivalent, a conseqüència de la pluja. Hi havia moltes celebracions pendents i els castellers i no castellers van gaudir de valent amb Skàndol Públic, Oques Grasses i PD Urrixic.
Diumenge 21 de juliol. Sense son. Sense ressaca. Sense cansament. Cap a l’Aplec del Pi de les Tres Branques, a Castellar del Riu. Ni resta dels núvols i la pluja de la jornada anterior. Just davant de l’arbre de la Pàtria, hi plantem p4, 3d6, 4d6 i 2p4.
Tanquem per vacances. Tornem a assajar el 9 d’agost i la primera actuació de la segona part de la temporada és el diumenge 18 d’agost, a la Festa Major de Borredà.