15è Torneig Casteller de Futbol, a Tarragona


15è Torneig Casteller de Futbol, a TarragonaEl cap de setmana del 27 i 28 de febrer, els Castellers de Berga participem al XV Torneig Casteller de Futbol. És la 3a participació de la colla berguedana a aquest torneig després d’haver participat a l’edició del 2013 a Salt i a la del 2015 a Terrassa. En la primera fase que es disputarà el dissabte 27 de febrer, els berguedans estem enquadrats al Grup C juntament amb els Castellers de Sabadell, Moixiganguers d’Igualada i els amfitrions de la 15a edició, la Colla Jove Xiquets de Tarragona.
Més de 1.300 castellers de tot el país, provinents de 37 colles, seran aquest cap de setmana a Tarragona amb motiu de la seva inscripció i participació al Torneig Casteller de Futbol, que es coneix popularment com l’Intercasteller.
El Torneig Casteller va néixer l’any 2001 a Igualada, i es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu ampliar les fronteres del fet casteller més enllà de la temporada castellera, així com fomentar la relació entre colles.
Al torneig de futbol de Tarragona, els Castellers de Berga, lluïrem la samarreta solidària de l’equip que correrà l’Oxfam Intermón Trailwalker, el proper 16 d’abril.