12è Torneig Intercasteller de Futbol


12è Torneig Intercasteller de FutbolEls propers 23 i 24 de febrer l’equip de futbol de la colla participarà al 12è Torneig de Futbol Intercasteller a Salt. Castellers de Berga hi tindrà una representació de 42 participants, entre jugadors i afeccionats. A més dels berguedans que s’afegeixin a les activitats, puntualment.

El sorteig del 2 de febrer va enquadrar a l’equip dels Castellers de Berga al grup A, juntament amb Xiquets de Tarragona, els Castellers de la Vila de Gràcia i els Castellers de Badalona. Els berguedans lluïran samarreta solidària per jugar els partits. El color blau de la camisa es transforma en el color vermell de la samarreta de Granet de gota, un equip que competirà a l’Intermon Oxfam Trailwalker: una prova on s’han de recórrer 100 km en 32 hores en equips de 4 persones i aconseguir donatius per millorar les condicions de vida de milers de persones que viuen en la pobresa.
Un total de 32 colles castelleres d’arreu de Catalunya i les Illes Balears participaran al 12è Torneig Intercasteller de Futbol Sala, que enguany es disputarà a Salt. Més de 1200 castellers compartint cap de setmana a terres gironines.
Samarreta de Granet de Gota